FOTO Exemplu de familie trainică! Un cuplu din Săveni a împlinit 70 de ani de căsătorie

Un cuplu din Săveni poate reprezenta un exemplu de familie trainică pentru mulți. Cei doi soți au fost premiați și felicitați, joi, de către edilul orașului, Relu Tîrzioru, pentru devotamentul, respectul și iubirea de care au dat dovadă și care i-au adus la aniversarea nunții de platină, la 70 de ani de căsătorie.

Tot joi, a fost felicitat un cuplu, care a sărbătorit nunta de ametist, respectiv 60 de ani de căsătorie, iar alte 13 cupluri au fost premiate la 50 de ani de căsătorie, respectiv nunta de aur. Cu siguranță nu au fost ani fără probleme pentru niciunul dintre cupluri, dar au știut să răzbească, să pună legătura dintre ei mai presus de orice greșeală, să -și respecte cuvântul dat în ziua cununiei și să pună preț pe familia întemeiată.

„Au fost, cândva, pilonii comunității. Au clădit orașul, au întemeiat familii trainicie, au crescut copii și apoi au dat societății oameni destoinici, cu care se mândresc. Chiar dacă timpul le-a pus în desagă ani mulți, mai grei sau mai ușori, au găsit putere să îî ducă fără să îi transforme într-o povară. Poate și pentru că au mers, pe același drum, împreună. 15 cupluri longevive au fost sărbătorite astăzi, la Săveni, la inițiativa domnului primar Relu Tîrzioru. 13 dintre aceste cupluri au sărbătorit „nunta de aur” (50 de ani de căsătorie), unul „nunta de ametist” (60 de ani de căsătorie), iar cel mai longeviv, care a împlinit 70 de ani de la căsătorie, „nunta de platină”. O adevărată lecție de viață, care reprezintă un îndemn și un model vrednic de urmat pentru toți cei care își doresc să pornească împreună pe același drum”, a spus președintele CJ Botoșani, Doina Federovici, prezentă la evenimentul organizat la Săveni.

La eveniment a fost prezent și ministrul Muncii, Marius Budăi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *