Accidentul cu opt răniți, în care au fost implicați mai mulți botoșăneni, a fost produs de un șofer care a intrat pe contrasens

Accidentul cu opt răniți, în care au fost implicați mai mulți botoșăneni, a fost produs de un șofer care a intrat pe contrasens. Nenorocirea s-a produs marți, pe drumul european 58, din zona pădurii de la Ilișești, de la Liră.

Un bărbat de 34 de ani, din Cacica, în timp ce se deplasa dinspre Ilișești spre Păltinoasa, a pătruns pe contrasens și a lovit un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat de 36 de ani, din județul Botoșani. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili din ce motiv a intrat bărbatul pe contrasens. Niciunul dintre șoferi nu era sub influența băuturilor alcoolice.

În accident au fost răniți patru adulți și patru minori. Potrivit reprezentanților spitalului, este vorba despre pacienți policontuzionați, stabili hemodinamic, conştienţi, din care au rămas internați 7 (4 copii la chirurgie infantilă – unul de 14 ani politraumatizat cu fracturi craniene, contuzie toraco-abdominală, unul cu contuzii cerebrale hemoragice, unul cu fracturi la nivelul masivului facial și al patrulea doar policontuzionat, dar a fost internat pentru supraveghere; 3 adulţi – o pacientă cu fracturi la nivelul masivului facial a rămas internată pe secţia de BMF, un bărbat politraumatizat, cea mai importantă leziune fiind o fractură de femur, a rămas internat pe secţia de Ortopedie, și o pacientă policontuzionată care nu necesita internare, dar a rămas ca însoțitoare pentru copii).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *