FOTO Primărie nouă inaugurată în a treia zi de Crăciun într-o comună din Botoșani. Primar: Vom putea de aici să creăm mai multe investiții

O primărie nouă a fost inaugurată, în a treia zi de Crăciun, în comuna Corni din județul Botoșani. În comuna Corni a fost construit și dotat un sediu de primărie nou, în valoare de 4,3 milioane de lei. Lucrările au început în august, anul trecut și au fost finalizate în noiembrie anul acesta.

Primarul Valerian Vărvăruc a declarat că investiția a fost realizată cu bani de la bugetul local și astfel s-au creat toate condițiile pentru a fi realizate cât mai multe proiecte, iar comuna merita o astfel de clădire.

„M-am gândit că dacă creăm toate condițiile atât angajaților primăriei, cât și populației, vom putea de aici să promovăm mai multe proiecte de investiții. În sensul acesta, noi am modificat cumva și organigrama biroului de investiții și am creat încă două posturi tocmai pentru ca comuna să se poată dezvolta”, a declarat primarul comunei.

Primăria Corni are aproximativ 6.500 de locuitori. Șeful administrației locale susține că sunt în curs mai multe proiecte, inclusiv cu bani europeni, pentru comunitatea locală.

 

 

One thought on “FOTO Primărie nouă inaugurată în a treia zi de Crăciun într-o comună din Botoșani. Primar: Vom putea de aici să creăm mai multe investiții

  1. Daca finantarea a fost din bugetul local de ce nu au participat la taierea panglicilor de inaugurare si reprezentantii PNL, AUR, USR, ALDE ? Suntem foarte dezbinati, ne asumam merite pe care nu le avem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *