Drama cumplită prin care a trecut Dan Puric pe când locuia la Botoșani. „După ce pățești asta, ți se poate întâmpla orice”

Cunoscutul și apreciatul actor și regizor Dan Puric și-a deschis sufletul vorbind despre un moment dureros din viața sa. De curând a împlinit 55 de ani și își reamintește cu durere faptul că primul sau copil i-a murit la doar 10 luni. Această tragedie l-a apropiat de Dumnezeu, potrivit impact.ro.

O experiență traumatizantă care i-a marcat întreaga viață.

„Moartea primului meu copil, Alexandru, la doar 10 luni, de la o encefalită, m-a marcat definitiv, pentru tot restul vieții. Și gata! Când ți se întâmplă așa ceva, pe urmă ți se poate întâmplă orice. Nu poți să spui că uiți un asemenea lucru, pentru că, de fapt, nu te uită el. Paradoxal, drama asta m-a apropiat foarte mult de Dumnezeu. Atunci am simțit că e acolo, cu mine. Aș fi înnebunit dacă nu ar fi existat taină asta. Fiul meu era de o frumusețe extraordinară. Atunci am simțit concret existența lui Dumnezeu”, a mărturisit Dan Puric, potrivit wowbiz.ro.

Vorbele de duh care l-au marcat pe Dan Puric

Drama din viața s-a întâmplat în urmă cu mai bine de 20 de ani în urmă, în perioada în care actorul locuia într-un bloc din Botoșani, fiind angajat la teatrul din localitate. În toată durerea să, pe Dan Puric l-au marcat vorbele unui vecin, pe care spune că nu o să-l uite niciodată:

Stăteam la priveghi, la propriul meu copil, și a venit un om amărât care mi-a povestit toată seară cum a lucrat el în circ, cum a trăit alături de lei, de tigri… Îmi mai povestea, încerca să mă facă să rad, dar la patru dimineață a apărut nevasta-să, care l-a dojenit: Lasă domne’ omul să stea în necazul lui! „De asta am venit, muiere, să-l scot cu vorba din necaz!“, i-a răspuns omul. Cum să-l uit?”, a povestit celebrul actor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *