Artista din Botoșani sabotată de colegii invidioși. Cântăreața face mărturisiri și despre plata „în natură”

Indragita artista Daniela Condurache are pe langa multi fani si dusmani. Acestia fac parte chiar din randul colegilor de scena care nu doar o data i-au pus piedici Danielei. Artista vorbeste într-un interviu pentru KanalD, despre dezamagirile pe care le-a trait dar si cum accepta plata la cantari… in natura.

In toate aparitiile publice, Daniela Condurache e primita cu aplauze! O confirma si faptul ca toti romanii o iubesc. Nu acelasi lucru il pot spune si unii colegi de scena care au incercat s-o saboteze pe indragita artista. Invitata in emisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai, artista a marturisit ca s-a lovit de invidia si rautatile colegilor.

”Din pacate, am avut colegi de breasla care au avut grija sa bage strambe sa nu mai ajung la spectacole, sa nu mai am invitatii la televiziuni. S-au tras niste sfori. Asta a fost una dintre durerile mele, e loc pentru toata lumea. Daca fiecare stie sa se contureze ca artist, sa-si faca cantecul placut, sa cante din toata inima, nu ai cum sa nu intri in sufletul oamenilor. Ei asta nu au inteles niciodata. M-am dus  o data plangand acasa, tata mi-a spus: numai in pomul cu roade se arunca cu pietre.”, a marturisit Daniela Condurache.

Artista nu vrea sa spuna public ce tarif are pentru o ora de cantare, insa, nu uita ca pe vremea comunismului, cand vitrinele alimentarelor erau tot timpul goale,  accepta plata si in natura… adica, produse alimentare.

”Da, acceptam des plata in natura. Eram in cealalta perioada si mergeam sa cantam la fabrici, la abatoare, la branzeturi. Si in momentul respectiv, preferam sa fim platite in natura. Si plecam acasa cu branza, oua, lapte, carne… nu doar o data s-a intamplat treaba asta. Dupa revolutie nu s-a mai intamplat.”, a mai marturisit indragita artista.

Sursa: starpopular.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *