Apelul disperat al unui primar din Botoșani în prima zi de Crăciun. Cere apă de la Nova Apaserv

Primarul comunei Răchiți a lansat, duminică, în prima zi de Crăciun, un apel disperat către operatorul de apă, societatea comercială Nova Apaserv SA Botoșani. Florin Bulgaru a postat un mesaj prin care a solicitat ca furnizorul de apă să asigure serviciile în partea de sus a localității Răchiți.

„SC Nova Apaserv Botoșani, sărbători fericite”. Am avea și noi, dacă ne-ați da apă, în partea de sus a satului Răchiți!”, a scris primarul din comuna Răchiți.

Aceasta nu este prima dată când Florin Bulgaru se plânge de lipsa apei în comuna Răchiți. În mai multe rânduri, Bulgaru a atras atenția asupra apei din satele Răchiți, Costești și Roșiori.

FOTO Accident cu trei victime! O mașină din Botoșani s-a răsturnat pe DN 28B

3 thoughts on “Apelul disperat al unui primar din Botoșani în prima zi de Crăciun. Cere apă de la Nova Apaserv

  1. Rachiti au primit fonduri de la guvern si europene, de cateva ori, pentru retele noi de apa. Ca de obicei in comunele noastre nu s-a urmarit calitatea lucrarilor. Proiectele se respecta partial si retelele nu functioneaza bine de la inceput. Dupa aceea ne plangem ca Nova Apa nu face si nu drege. Constructorii retelelor sunt absolviti pentru ca au dat comisioane.

  2. va bateți joc de populație; voi va încâlciți in politica și cetățenii suferă; ar trebui sa trăiți o perioada in locul celor cărora le produceți supărări și care v-au mai și votat; RUȘINE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *