Percheziții la două locuințe din județul Botoșani. Ce au căutat polițiștii și jandarmii!

Casele a doi botoșăneni au fost răscolite de oamenii legii.  Sâmbătă, 24 decembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, din orașul Flămânzi și comuna Coșula, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

În urma activităților desfășurate la locațiile vizate au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 800 de articole pirotehnice deținute fără documente legale de proveniență.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii menționate mai sus, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale .

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi și al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră, precizează IPJ Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *