Vești bune înainte de Crăciun! Doi dintre copiii din Botoșani, răniți în accidentul de la Pașcani, au fost externați. Ce se întâmplă cu Alexia

Doi dintre copiii din județul Botoșani, răniți în accidentul de la Paşcani de săptămâna trecută, au fost externați. Este vorba despre unul de 15 ani şi celălalt de 16 ani, care au fost externaţi în ajunul Crăciunului, respectiv Elena și Silviu.

Aceștia vor necesita continuarea tratamentului local al plagilor in regim de ambulator precum si program de consiliere psihologica, a transmis doctorul Sidonia Susanu, potrivit Ziarul de Iași. Medicul a mai spus că fata cu braţele replantate, Alexia Tudose, va rămâne în spital.

Fata are nevoie în continuare de supraveghere medicală și nu poate fi externată deocamdată. Din fericire însă veștile despre starea sa sunt bune. Adolescenta își revine în mod miraculos.

Alexia își va putea folosi brațele la 85% din capacitate după amputarea suferită în accident. Tatăl fetei: Noi de 7 ani nu am făcut Crăciunul şi Revelionul acasă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *