Gest din suflet! Elevii Liceului Pedagogic au donat bani pentru copiii dintr-un centru de plasament

Moș Crăciun a ajuns, în aceste zile, și la copiii de la Centrul de zi ,,Șansa Mea” din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani. Generos, cu suflet blând și privire caldă, moșul le-a împărțit cadouri copiilor care, în schimb, l-au colindat, i-au spus câteva versuri dintr-o poezie, i-au mulțumit, au oferit zâmbete sincere și îmbrățișări calde.

Anul acesta, ajutoarele lui Moș Crăciun au fost membrii corului Liceului Pedagogic ,,Nicolae Iorga” din Botoșani coordonați de profesorul Laurențiu Palade, care au donat banii strânși din colindat copiilor din Centrul de zi ,,Șansa Mea” din municipiul Botoșani.

Darurile pregătite pentru copiii de la ,,Șansa Mea” au ajuns în centru cu o zi mai devreme decât Moș Crăciun, pe 20 decembrie. Am fost aduse de un grup de colindători format din elevii clasei a I a C coordonați de învățătoarele Alexandra Ionescu și Anamaria Avram împreună cu reprezentanții corului Liceului Pedagogic ,,Nicolae Iorga” din Botoșani și profesorul Laurențiu Palade.

„In fiecare an incercam pe cat posibil sa ii inveselim pe acei copii, asa vor simti ca suntem alaturi de ei. Nu am mers cu mana goala, ci cu niste cadouri cumparate din banutii primiti de elevii corului Liceului, atunci cand au fost la institutii ale Municipiului Botosani si cu jucarii din partea elevilor de clasa I”, susține învățătoarea Alexandra Ionescu de la Liceul Pedagogic ,,Nicolae Iorga” Botosani.

VIDEO Colind încântător interpretat de corul de fete al Liceului Pedagogic „Nicolae Iorga” Botoşani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *