Eroii revoluției, comemorați la Botoșani. Serviciul religios, oficiat de către Preasfințitul Părinte Nichifor Botoșăneanul, Episcop – Vicar al Arhiepiscopiei Iașilor

Ziua Revoluţiei Române şi a Libertăţii va fi marcată, pe 22 decembrie, la Botoșani, printr-o serie de manifestări. Astfel, potrivit unui comunicat transmis de Instituția Prefectului Botoșani, programul activităţilor de cinstire şi comemorare a eroilor-martiri decedaţi în Revoluţia Română din Decembrie 1989 şi de aniversare a 33 de ani de la Victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989, va cuprinde oficierea unui serviciul religios la Biserica Cuvioasa Parascheva din Botoșani și depunere de coroane.

Manifestările la Monumentul Eroilor Revoluției din anul 1989 vor începe la ora 11.40 și se vor încheia la ora 12.30. După intonarea Imnului Național al României, va avea loc oficierea serviciului  religios de pomenire de către Preasfințitul Părinte Nichifor Botoșăneanul, Episcop -vicar al Arhiepiscopiei Iașilor, împreună cu un sobor de preoți. Vor urma alocuțiuni și depunere de coroane și jerbe de flori.

Traficul rutier va fi coordonat, între orele 11.30 – 12.30, în zona trecerii de pietoni din faţa Instituţiei Prefecturii, pentru asigurarea afluirii şi defluirii personalului care constituie garda de onoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *