Revolta unui maestru al muzicii românești: Este inadmisibil să intri în Botoșani și să nu vezi trei coloane ale infinitului acolo pentru cei trei imenși oameni pe care i-a dat Botoșaniul”

Maestrul Horia Moculescu a povestit, în cadrul unei emisiuni tv, că a apostrofat autoritățile botoșănene din cauza lipsei de promovare a personalităților care s-au născut în județul nostru. Compozitorul a participat la o emisiune Kanal D, ptrezentată de Dan Negru, alături de cântăreața din Botoșani, Daniela Condurache.

„Am vorbit cu prefectul de Botoșani, acum vreo 10- 12 ani și i-am spus revoltat că este inadmisibil să intri în Botoșani și să nu vezi trei coloane ale infinitului acolo pentru cei trei imenși oameni pe care i-a dat Botoșaniul”, a spus Moculescu.

El a făcut referire la poetul Mihai Eminescu, maestrul George Enescu, dar și istoricul Nicolae Iorga. În cadrul emisiunii, s-a vorbit și despre alte personalități botoșănene, printre care pictorul Ștefan Luchian, Leon Dănilă.

Horia Moculescu, în vârstă de 85 de ani,  este un celebru pianist, interpret vocal, compozitor, mediator și creator de programe TV din România.

Decizie a instanței în cazul tinerei din Botoșani cu pile înalte pentru care s-a inventat post nou la stat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *