Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări. Ce se caută!

Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări în perioada imediat următoare. Este vorba de Școala Profesională Specială „Sf. Stelian”, Botoșani, care organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent social. Vezi aici condițiile!

Primăria Municipiului Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de asistent medical, PL, grad principal, la Cabinetul Stomatologic   din cadrul  Școlii Gimnaziale nr. 13 Botoșani. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Truşeşti, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical debutant, la structura sănătate. Vezi aici condițiile!

Școala Profesională Specială „Ion Pillat”, Dorohoi, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat  cu atribuții de fochist V. Vezi aici conditiile!

Sanatoriul de Neuropsihiatrie Podriga, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de economist achiziții publice grad profesional I din cadrul Compartimentului achiziții publice. Vezi aici conditiile!

Școala Profesională Specială „Ion Pillat”, Dorohoi, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de paznic V. Vezi aici conditiile!

Școala Profesională Specială „Ion Pillat”, Dorohoi, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de medic școlar, 1/2 normă. Vezi aici conditiile!

Școala Profesională Specială „Ion Pillat”, Dorohoi, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de muncitor calificat cu atribuții de electrician și instalator – 0,75 normă. Vezi aici conditiile!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *