Reputatul neurochirurg Leon Dănăilă trăiește de pe o zi pe alta: „Mă simt ca un boschetar. N-am nicio avere, n-am nimic”

Fotp: redactia.ro

Reputatul neurochirurg Leon Dănăilă locuieşte singur de peste un deceniu și recunoaște că uneori îl apasă singurătatea, dar soluția de a face față greutăților vieții constă în studiul pe care îl face de zi cu zi și în scrierile pe care vrea să le lase oamenilor, în urma sa. Acesta susține că este sărac, deoarece toți banii i-a investit în studiile medicale și că scopul vieții lui a fost și este să ajute cât mai mulți oameni bolnavi:

„Nu îmi trebuie avere, când te naşti sărac, sărac mori. Azi mă simt ca un boschetar, nu-ţi dă nimeni nicio atenţie, asta e realitatea. Am rămas sărac, am vândut totul şi acest apartament e vândut. N-am nicio avere, n-am nimic. Toate astea pentru oameni. Imi place să fac bine oamenilor pentru că vin dintr-un mediu inferior şi am văzut cât de greu este, viaţa e scumpă, o singură dată o trăieşti”a mărturisit medicul Leon Dănăilă într-un interviu acordat la Trinitas TV.

Medicul Leon Dănăilă: „N-am făcut avere din suferinţa oamenilor”

Medicul Leon Dănăilă susține că a vândut tot, inclusiv apartamentul în care locuieşte, totul pentru a-şi finanţa cercetările medicale: „Nu vreau să fac avere, n-am făcut avere din suferinţa oamenilor. Apartamentul acesta e vândut, dar cu condiţia să pot sta aici până mor. Eu sunt mulţumit în situaţia în care mă aflu, e foarte greu cu singurătatea, că sunt singur de 12 ani, mai greu cu mâncarea. Noroc că sunt magazinele astea, că mai găseşti fasole bătută, salată orientală, eu cu astea mă ţin. Nu mă pricep să fac mâncare, nici n-am timp. Mai bine scriu”, a mai explicat neurochirurgul, potrivit Redactia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *