Un important drum județean din Botoșani va fi modernizat. Lucrarea va costa peste 37 de milioane de lei

Un important drum județean din Botoșani va fi modernizat. Este vorba de drumul județean DJ 294 A, care face legătura între localitățile Avrămeni și Mitoc. Direcția Județeană de Drumuri și Poduri, din subordinea Consiliului Județean, a lansat licitația pentru stabilirea firmei de construcții care va executa lucrările de „modernizare a DJ 294A Avrameni- Panaitoaia- D. Cantemir- DN24 C, km 2+100-9+910”.

Lucrarea, de 7,8 kilometri, va costa 37,74 milioane de lei, bani care sunt asigurați din bugetul propriu al Consiliului Județean Botoșani.

„Obiectivul de investitii se va realiza conform solutiei tehnice din proiectul tehnic. Defalcarea valorii estimate a acestei lucrări (C+M) este următoarea : 37.748.029,31 lei, exclusiv TVA , defalcată astfel: A. Constructii si instalatii aferente investitiei de baza – 37.294.046,87 lei B. Lucrari de constructii si instalatii aferente Organizarii de santier – 453.982,44 lei”, se arată în caietul de sarcini.

Acțiune a polițiștilor botoșăneni în zona trecerilor la nivel cu calea ferată. Zeci de mașini trase pe dreapta

4 thoughts on “Un important drum județean din Botoșani va fi modernizat. Lucrarea va costa peste 37 de milioane de lei

  1. dupa cum sa intins pe drum acum cateva zile pietris in doua cu pamant calitatea va fi sub cel MANOLEASA -RADAUTI mai ales ca de la Panaitoaia spre Dimitrie Cantemir in panta sunt izvoare …in 3 ani fi varza !
    Domnana de la CJ de ce nu se respecta calitatea materialului ? este in doua cu pamant sa nivelat dar ploaia a spalat pamantul … TRISIT se lucreaza in bataie de joc materiale de calitate proasta …. in 4 ani va fi ca cel facut de contac care a vandut firma si …. sa pensionat…. aici la fel jaf din banul public…. CAINII LATRA …. URSUL MERGE …..

  2. A fost cineva de la RECORDER…. sper ca sa se fure mai putin si se va face calitate ???
    daca CJ monitoriza lucrarea e bine daca sunt parte …. va avea calitate slaba …..

  3. cineva din zona va furniza materile filmate pentru RECORDER ?
    .. poate se vor opri din furat si vor face calitate !
    exista vinovati deja pe aici vin camioanele lu BARABAS pline cu 60-70 de tone de porumb si alte produse agricole ,asa ca nu va rezista !

  4. so crezi tu astia au metode de furat incat ii face invidiosi si pe cei mai mari experti…. asa e se fura foarte mult din calitatea lucrarilor …. dar asta e cu acordul celor de la butonae sume sunt dirijate catre ei prin diverse metode !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *