Zeci de cazuri sesizate prin 112, în ultimele 24 de ore, la Botoșani. Polițiștii au întocmit 23 de dosare penale

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au intervenit la peste 60 de cazuri sesizate prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență.

În urma activităților desfășurate au fost întocmite 23 de dosare penale și au fost aplicate peste 20 de sancțiuni contravenționale, dintre care, 9 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea Legii 61/1991 privind normle de conviețuire socială, în valoare de peste 6.000 de lei și 8 sancțiuni au fost aplicate pentru apelare nejustificată a numărului 112, în valoare de peste 10.000 de lei.

Polițiștii exercită permanent atribuții privind apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății private și publice, prevenirea și descoperirea infracțiunilor și respectarea ordini și liniștii publice, în condițiile legii. Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte normele de conviețuire socială, drepturile și libertățile celorlalți, pentru a evita astfel să fie implicați în evenimente nedorite”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *