Gest de suflet făcut de administratorii unei cafenele din Botoșani. Toate încasările de vineri vor fi donate unei eleve de la Seminarul Botoșani

Administratorii unei cafenele din municipiul Botoșani au decis să facă un gest emoționant pentru o elevă din județ, cu trei frățiori, care abia are cu ce să își plătească naveta la școală. Diana este o elevă cuminte, silitoare și foarte talentată la desen, de la Seminarul Teologic „Sfântul Gheorghe” din Botoșani.

Ea locuiește într-o localitate din județul Botoșani împreună cu încă trei frați, iar drumul zilnic către școala este un efort financiar greu de suportat. Părinții sunt plecați la muncă în străinătate pentru a câștiga banii necesari finalizării casei. Administratorii La Barista au decis să doneze toate încasările de vineri pentru a o ajuta pe Diana.

„Știm că le este greu, dar mai știm că educația, școala este raza de lumina din viitorul acestor copii. Pentru asta am hotărât ca toate încasările din ziua de vineri, 23 decembrie, să fie îndreptate spre acest copil talentat”, spun reprezentanții cafenelei.

Tânăra ar avea nevoie de un abonament pe un an de zile la microbuz, lemne pentru încălzirea locuinței, rechizite, haine și alimente.

Ce vă rugăm pe voi? Să veniți vineri să savurați cafeaua  la noi pentru a reuși să adunăm cat mai multi bănuți, să o facem pe Diana să nu uite niciodată aceste sărbători de Crăciun”, spun cei de la cafeneaua La Barista.

376 locuri de muncă disponibile în Botoşani. Vezi lista posturilor vacante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *