Concursul pentru postul de asistent medical la Spitalul Județean Botoșani, cu 21 de candidați: Jumătate au avut lucrarea anulată

Nu mai puțin de 21 de persoane s-au înscris la concursul organizat de Spitalul Județean ”Mavromati” pentru un post de asistent medical debutant în cadrul Secției ORL.

În urma selecției dosarelor, toți cei 21 au fost admiși, însă, la concursul din 12 decembrie, jumătate dintre aceștia au avut lucrarea anulată. Este vorba de 12 candidați, care au trebuit să iasă din sala de examen după ce au fost depistați cu telefoanele mobile deschise asupra lor. Unuia dintre candidați i-a sunat telefonul în timpul concursului, iar în urma unor verificării alți 11 aveau telefoanele deschise, lucru interzis în Regulamentul de organizare a concursurilor de ocupare a posturilor la Spitalul Județean.

.Reprezentanții comisiei de concurs au aplicat, astfel, Art 11/21 din Regulament și au anulat lucrările la 12 candidați. Alți doi candidați au absentat, patru au luat note sub 6, unul a avut media finală 8,29, dar a fost respins, iar cel declarat admis a avut media finală 9,35.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *