FOTO & VIDEO A început Festivalul de Datini și Obiceiuri la Botoșani. Sute de persoane au îndurat frigul pentru a se bucura de tradiții

O multime de persoane participă, duminică, la mult așteptatul festival de datini și obiceiuri de la Botoșani. Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani organizează cea de-a XLVII-a ediție a Festivalului de Datini și Obiceiuri de Iarnă „Din străbuni, din oameni buni…”, în Piața Revoluției din Municipiul Botoșani.

Sute de oameni au înfruntat frigul năprasnic pentru a se bucura de parada de datini și obiceiuri.

Parada grupurilor a început la ora 11.00,  pe traseul: Str. Cuza Vodă (din Piața Revoluției până la Colegiul „A.T. Laurian”) – Str. Nicolae Iorga (de la Colegiul „A.T. Laurian” până la sensul giratoriu din Str. Calea Națională) – Str. Calea Națională (de la Podul de Piatră până la Direcția Muncii) – Str. Cuza Vodă (Piața Revoluției).

Programul comunicat de organizatori este următorul:

  • Orele 10:00 – 11:00 – adunarea grupurilor în Piața Revoluției;
  • Orele 11:00 – 12:00 – parada grupurilor pe traseul: Str. Cuza Vodă (din Piața Revoluției până la Colegiul „A.T. Laurian”) – Str. Nicolae Iorga (de la Colegiul „A.T. Laurian” până la sensul giratoriu din Str. Calea Națională) – Str. Calea Națională (de la Podul de Piatră până la Direcția Muncii) – Str. Cuza Vodă (Piața Revoluției).
  • Orele 12:00 – 19:00 – evoluția formațiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *