Primarul municipiului Botoșani, premiat de Forțele Navale Române

Primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, i-a fost conferită Emblema de Merit „Partener pentru Apărare” clasa a III-a, de către șeful Statului Major al Forțelor Navale, viceamiralul Mihai Panait, cu prilejul Zilei Naționale a României dar și în semn de apreciere deosebită pentru sprijinul acordat în desfășurarea campaniei de promovare a profesiei militare și sistemului de învățământ militar de marină, la Botoșani, în perioada 8 – 10 noiembrie.

Distincția militară a fost conferită primarului botoșănean astăzi de către reprezentantul Șefului Statului Major al Forțelor Navale, comandantul Grupului 256 Elicoptere, comandorul Bogdan Curcă, în prezența locotenent – colonelului Mihai Munteanu, din cadrul Garnizoanei Botoșani.
Edilul botoșănean și-a manifestat aprecierea pentru distincția primită, reiterând sprijinul său în acțiunile de promovare și parteneriate cu Forțele Navale Române, informează printr-un comunicat Primăria Botoșani.

Emblema de Merit „Partener pentru Apărare” este conferită cetățenilor și instituțiilor din țară și străinătate, persoane fizice sau juridice, pentru contribuții deosebite la susținerea activităților armatei.
Emblemele de merit cuprind trei clase, în ordine descrescătoare, anume clasa I, clasa a II-a și clasa a III-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *