Jandarmii și polițiștii, la Festivalul de datini și obiceiuri de iarnă. Circulația va fi restricționată pe mai multe străzi din Botoșani

Jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție și pompieri, vor adopta măsurile necesare în vederea desfășurării în condiții de siguranță a Festivalului de datini și obiceiuri de iarnă ,,Din străbuni, din oameni buni…”, organizat duminică în municipiul Botoșani.

Între orele 11.00 – 12.00, circulația rutieră pe traseul Piața Revoluției – str. Cuza Vodă – str. Nicolae Iorga – str. Calea Națională – Direcția Muncii – str. Cuza Vodă – Piața Revoluției va fi restricționată de echipaje de poliție pentru a permite deplasarea fără incidente a Paradei formațiilor.

”În acest sens, recomandăm participanților la trafic să aleagă alte trasee de deplasare în intervalul orar menționat și să manifeste înțelegere fața de măsurile luate de autorități. După terminarea paradei, jandarmii vor acționa în zona Pieței Revoluției pentru a preîntâmpina producerea unor fapte antisociale de natură penală și contravențională ce ar putea afecta participanții la această manifestare cultural-artistică tradițională”, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Jandarmi Județean

Tot în acest sfârșit de săptămână, jandarmii vor avea o prezență activă în continuare în Parcul Mihai Eminescu, la Târgul de Crăciun organizat în perioada 12 – 18 decembrie, pentru prevenirea unor eventuale situații de tulburare a ordinii și liniștii publice.
Recomandăm participanților la manifestările publice să respecte măsurile stabilite de organizatori și indicațiile forțelor de ordine și să solicite sprijinul jandarmilor în mod direct în cazul sesizării unor fapte antisociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *