Noi acțiuni ale polițiștilor botoșăneni în județ. Zeci de amenzi au fost date

Polițiștii botoșăneni au desfășurat, joi, 15 decembrie, mai multe acțiuni în județ. Astfel, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi, împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi, nr. 5 Mihăileni și nr. 6 Pomârla au organizat o acțiune pentru prevenirea faptelor de natură contravențională sau penală, la regimul rutier, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 50 de persoane și controlate 42 de autovehicule. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 900 de lei.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea, împreună cu cei ai Serviciului Rutier au organizat o acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, atât a conducătorilor auto, cât și a bicicliștilor sau pietonilor.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 37 de persoane, controlate 24 de autovehicule și atenționați cu privire la modul de deplasare în trafic, peste 20 de bicicliști și pietoni.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 3.500 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *