FOTO! Prefectul județului Botoșani a primit Emblema de Merit „Partener pentru Apărare”

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, distins de șeful Statului Major al Forțelor Navale, viceamiral Mihai Panait, cu Emblema de Merit „Partener pentru Apărare” clasa a III-a
Cu prilejul Zilei Naționale a României, șeful Statului Major al Forțelor Navale, viceamiral Mihai Panait, a conferit Emblema de Merit „Partener pentru Apărare” clasa a III-a unor personalități din spațiul public, în semn de apreciere deosebită pentru sprijinul acordat Forțelor Navale Române în procesul de promovare a profesiei militare și a sistemului de învățământ militar de marină, informează printr-un comunicat Instituția Prefectului.
Distincția militară i-a fost conferită prefectului Județului Botoșani, Sorin Cornilă, pentru susținerea campaniei de promovare a profesiei militare desfășurată de Forțele Navale Române, în județul Botoșani, în perioada 8-10 noiembrie.
Emblema de Merit „Partener pentru Apărare” clasa a III-a i-a fost înmânată prefectului județului Botoșani, astăzi, 16 decembrie 2022, de către reprezentantul Șefului Statului Major al Forțelor Navale, comandantul Grupului 256 Elicoptere, comandorul Bogdan Curcă, care a transmis cu această ocazie mulțumiri din partea conducerii Forțelor Navale pentru sprijinul acordat în procesul de promovare a profesiei militare și a sistemului de învățământ militar de marină.
”Mă simt onorat și plin de recunoștință. Apreciez faptul că mi-a fost conferită Emblema de Merit „Partener pentru Apărare” clasa a III-a și îi mulțumesc șefului Statului Major al Forțelor Navale, domnul viceamiral Mihai Panait, pentru această distincție. E dovada colaborării bune pe care o avem, recunoașterea unui efort de echipă,” a declarat Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani.
Emblema de Merit „Partener pentru Apărare” este conferită cetățenilor şi instituțiilor din țară şi străinătate, persoane fizice sau juridice, pentru contribuții deosebite la susținerea activităților armatei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *