Un preot a fost găsit mort, într-o parcare. Manevrele de resuscitare nu au avut niciun efect

Un preot a fost găsit mort, în Turda, într-o parcare. Medicii au încercat să îl readucă la viață, dar eforturile lor au fost în zadar. Un preot, pe nume Gabriel Cosma, a fost găsit mort, într-o parcare din Turda. Acesta locuia aproape de locul în care și-a dat ultima suflare. Preotul a decedat în urmă cu două zile, pe data de 13 decembrie, în timp ce mergea pe strada Lotus, din Turda. Acesta era preotul paroh din Podeni și locuia în comuna Mihai Viteazul.

„Parohia Ortodoxă Podeni îndoliată anunță decesul Părintelui Paroh GABRIEL COSMA! Nu pot să cred, și totuși, se poate! Dumnezeu – Creatorul a tot și a toate îl ia la Sine pe cel drag, peste noapte! Să-i dăruiască pacea și fericirile toate!”, a declarat Parohia Ortodoxă Podeni.

Conform polițiștilor din Cluj, a fost efectuat un apel la 112, prin intermediul căruia s-a anunțat că un bărbat a căzut într-o parcare și nu pare să mai fie conștient.

„Poliția municipiului Turda a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că într-o parcare de pe strada Lotus, din municipiul Turda, un bărbat ar fi căzut. Medicii i-au efectuat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, au fost nevoiți să declare decesul acestuia. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cauza decesului urmând să fie stabilită în urma autopsiei medico-legale”, a declarat sursa menționată anterior.

Sursa: KanalD.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *