Botoșănean reținut de polițiști. A bătut măr un consătean, după care i-a distrus și mașina

foto arhiva

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis miercuri, 14 decembrie, ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 21 de ani, din comuna Vorona, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că, la data de 12 decembrie 2022, între acesta și persoana vătămată, un tânăr, de 34 de ani, din aceeași localitate, a avut loc un conflict spontan, în urma căruia l-ar fi agresat, provocându-i leziuni fizice ce au necesitat îngrijiri medicale.

În același context, tânărul bănuit de comiterea faptelor, ar fi distrus elemente de caroserie ale autoturismului persoanei vătămate, care era parcat în drumul public. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate pentru infracțiunile menționate mai sus”, a precizat Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *