FOTO O bunică din județul Botoșani, sărbătorită la un secol de viață. A trecut prin război, comunism, crize financiare și pandemii, dar nu și-a pierdut zâmbetul

O aniversare emotionanta a avut loc în cadrul comunitatii locale din Bucecea. Ca semn de pretuire la implinirea venerabilei varste de 100 de ani, autoritatile locale au sarbatorit-o pe doamna Ana Moruz, in cadrul unui eveniment organizat la Biserica Sfantul Ioan Botezatorul din Bucecea.

Primarul orasului Bucecea, Angel Gheorghiu, preotul paroh Ioan Cojocariu, cadre didactice alături de elevii ai scolii gimnaziale din Bucecea, dar și familia si apropiati din cadrul comunitatii au participat la un eveniment unic in viata doamnei Ana Moruz.

Cu toții i-au făcut urări calde și i-au oferit cadouri. Primaria orasului Bucecea si Consiliul Local Bucecea i-au oferit o diplomă aniversară, un premiu în bani și flori.

„Fericire, greutati, tristete, reusite sunt momente care marcheaza viata tuturor. Sunt onorat sa pot felicita personal oameni care, cu ajutorul lui Dumnezeu au atins aceasta frumoasa varsta. Ma inclin cu respect pentru tot ce au realizat si au trait in acesti 100 de ani. E datoria noastra sa pretuim inaintasii! O viata cat un centenar a insemnat putere si vointa sa treci peste razboi, comunism, colectivizare, crize economice, pandemii”, a declarat Angel Gheorghiu, primarul orasului Bucecea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *