Un bărbat a amenințat un procuror în instanță. Individul stă la căldură, în Penitenciarul Botoșani

Un bărbat din Pătrăuți aflat în  Penitenciarul Botoșani din 2020 a mai fost condamnat pentru comiterea infracțiunii de ultraj judiciar. Acesta a amenințat un un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava. Mugurel Burduja a fost condamnat la 3 ani, 3 luni şi 220 zile închisoare, zilele trecute. Pe numele său sunt însă mai multe infracțiuni rutiere, dar și o condamnare pentru șantaj.

Pe 7 februarie 2018, el era închis în Penitenciarul Botoșani pentru alte fapte, dar a fost chemat în instanță pentru un alt dosar în care era judecat pentru conducere fără permis. Atunci a cerut schimbarea procurorului de ședință. Apoi a devenit agresiv și a început să-l amenințe pe procuror că îl va da în judecată imediat ce va ieși din pușcărie, sugerându-i că îl va omorî.

După un an și jumătate, el a fost eliberat și s-a dus să îl caute pe procuror, care a depus plângere și s-a deschis dosar penal pentru ultraj judiciar.

Judecătoria Botoșani l-a condamnat pe sucevean la 9 luni de închisoare pentru ultraj judiciar. Decizia nu este însă definitivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *