Gala Premiilor Teatrului „Vasilache”, ediţia 2022. Concert – recital cu trupa „Fără zahăr”

teatrul vasilache, stiri, botosaniTeatrul pentru copii și Tineret „Vasilache” organizează miercuri, 14 decembrie 2022, orele 17:00, Gala Premiilor Teatrului „Vasilache”, ediţia 2022.

Cu acest prilej va fi conferit de către reprezentanţii executivului municipiului Botoşani titlul de Societar de onoare al Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache” Mihaelei Carmenușa Ștempel – actor mânuitor păpuşi – pentru întreaga carieră artistică, devotament probat faţă de publicul spectator şi măiestria cu care a promovat valorile artistice ale Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache” Botoşani, transmite printr-un comunicat instituția de cultură.

Vor fi premiaţi partenerii media, unităţile de învăţământ, spectatorii fideli, colaboratorii culturali şi alţi prieteni ai instituţiei care şi-au adus contribuţia pentru un fragment din fericirea copiilor. Gala va include şi un concert – recital cu trupa „Fără zahăr” cu o durată de aproximativ o oră.

Preţul unui bilet de intrare este de 20 lei. Sunt puse în vânzare 50 de bilete care pot fi achiziţionate de la casieria Teatrului Vasilache în zilele de marţi şi miercuri între orele 10:30 şi 12:30 şi cu o oră înainte de începerea Galei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *