Așa ceva îți rupe inima! Cum a mers la grădiniță un copilaș din Botoșani cu papuceii de clasă. „Putem fi bucuria lui, ce spuneți?”

În această perioadă, când se apropie Crăciunul, oamenii parcă își dau mai mult silința decât de obicei să fie mai buni, mai inimoși și atunci când au ocazia să facă o bucurie cuiva nu ezită. Un copilaș din comuna Havârna ar avea nevoie de o bucurie. Micuțul a mers la grădiniță cu papucii de clasă învechiți și roși, iar aceștia s-au rupt în timpul orelor. Supărat, a mers să îi povestească doamnei educatoare, iar reacția acesteia l-a încurajat și i-a adus zâmbetul pe buze.

„Avem o problemă…”dna, mi s -a rupt papucelul…” mi- a spus trist un băiețel în astă dimineață. Nu- i nimic, vine Moșul și poate n pachetul lui va avea și un papucel de cameră nr 29, pentru băiat, facem noi cumva. I -a revenit zâmbetul, pentru că el e un zâmbăreț… Poate putem fi bucuria lui, ce spuneți?”, este mesajul transmis de învățătoarea copilașului.

Aceasta ne-a transmis că micuțul are cinci anișori și împreună cu fratele său face naveta cu microbuzul școlii.

„Sunt trei frățiori, doi fac naveta la grădiniță cu microbuzul scolii, de la 3 km, la 7.20 sunt în unitate. Niște copii minunați, dar greutățile îi fac să sufere. Eu mereu le-am adus hăinuțe, mâncărică, dar e greu….Astăzi doamna director i-a cumpărat ghetuțe, i le-a trimis prin șoferul de la microbuz, el n-are papucei de stat în grupă”, a precizat, pentru BotoșaniNesw.ro, Liliana Humphreys.

Cadrele didactice se mobilizează să îi ajute pe cei doi frățiori, însă orice ajutor este bine primit pentru că sunt două suflete nevinovate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *