Noi locuri de muncă în instituții publice din Botoșani. Ce posturi au fost scoase la concurs

Trei instituții publice din  județul Botoșani fac angajări în următoarea perioadă. Primăria Orașului Săveni, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de medic școlar 1/2 normă, , în cadrul Compartimentului Cabinete Medicale Școlare. Vezi aici condițiile!â

Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, comuna Răchiţi, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, vacante, de inspector achizitii publice  debutant în cadrul Biroului Juridic, Resurse umane – Salarizare și Achizitii. Vezi aici condițiile!

Primăria Orașului Săveni, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de șofer pe microbuz școlar I, normă întreagă, 8 ore/zi, în cadrul Compartimentului tehnic al Serviciului urbanism, amenajarea teritoriului și cadastru. Vezi aici condițiile!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de medic veterinar gradul profesional II, cu Contract individual de muncă pe perioadă determinată, din cadrul Serviciului Catagrafie Autorizare Înregistrare și Evidență Informatică – PIF. Vezi aici condițiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *