FOTO Cum arată Sekou Camara după accidentarea din meciul FC Botoșani-CFR care l-a trimis direct la spital

Sekou Camara (25 de ani), accidentat în minutul 18 al partidei FC Botoșani – CFR Cluj 1-1, a ajuns direct la spital de pe stadion.

FC Botoșani a smuls un punct în prelungiri campioanei CFR Cluj, la mai puțin de două zile după ce Flavius Stoican (46 de ani) a devenit noul antrenor al moldovenilor.

Atacantul din Guinea a avut ghinion la un duel pentru balon cu Boateng. Camara a vrut să protejeze, dar a căzut și s-a ales cu o accidentare la brațul stâng.

Mulțumiri alese domnului doctor Daniel Bocancea, de la Spitalul Județean Botoșani, pentru îngrijirile acordate jucătorului nostru, Sekou Camara. Însănătoșire grabnică, Sekou, și te așteptăm să revii mai puternic!”, este mesajul postat de cei de la Botoșani pe contul de Facebook.

Camara s-a resimțit după duel și a fost înlocuit imediat de către Andrei Dragu (23 de ani), autorul golului moldovenilor.

Flavius Stoican, după FC Botoșani – CFR Cluj 1-1: „Avem încredere”

„Bravo lor că nu au cedat! A fost un meci cu o echipă care a făcut un joc bun în prima repriză, au controlat-o ei, dar a fost destul de echilibrată, chiar dacă ei au avut inițiativa.

A doua repriză noi am avut inițiativa, Dragu a marcat primul gol și sper să o ținem tot așa. E devreme (n.r.: să spunem că e o renaștere a echipei), dar avem încredere”, a spus Flavius Stoican la final.

FC Botoșani a fost condusă de CFR din minutul 28, dar a egalat în prelungiri, prin Andrei Dragu. Este primul punct al lui FC Botoșani după două eșecuri la rând în Liga 1, cu FCSB și cu Farul, potrivit digisport

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *