Valeriu Iftime își ”desființează” un jucător înaintea partidei cu CFR Cluj: ”Plânge că nu joacă și când joacă doarme”

Patronul celor de la FC BotoșaniValeriu Iftime, și-a criticat dur unul dintre jucători în urma prestației dezamăgitoare din partida cu FCSB, din Cupa României. 

FCSB s-a impus cu 2-0, la capătul unei partide în care a folosit un mixt între juniori și jucătorii aflați pe ”lista neagră” a lui Gigi Becali și părea ”victimă sigură”.

Valeriu Iftime, despre Andrei Tîrcoveanu: ”Își plimbă șorțul”

Valeriu Iftime a rămas cu un gust amar în urma înfrângerii din Cupă și nu înțelege cum pot unii jucători să aibă evoluții atât de modeste, dar în același timp pretenții exagerate.

Omul de afaceri l-a dat exemplu pe mijlocașul Andrei Tîrcoveanu, cel care s-a plâns de mai multe ori că este folosit mult prea puțin la Botoșani, dar atunci când a fost introdus s-a dovedit ”invizibil”.

Singurul care a ieșit ”pe plus” în ochii lui Valeriu Iftime după umilința cu FCSB este fundașul central Victor Dican.
(n.r. cum vă explicați eșecul cu FCSB din Cupă?) Nu știu. Ce pot să comentez la un asemenea scenariu? Pot găsi orice explicație, dar niciuna nu e neverosimilă. Pur și simplu e lipsă de respect, față de ei înșiși, nu față de mine. Că până la urmă eu sufăr și mă doare și încerc să fac ceva, dar ei intră în teren.

Tîrcoveanu care-și plimbă șorțul, care plânge că nu joacă și când joacă doarme și vrea milioane, sute, zeci de mii de euro. În afară de Dican, care părea rușinat cu adevărat, ceilalți mi s-au părut atât de blazați, încât am adus bucătari să facă un meci caritabil și ei să gândeau la pârjoale, nu se gândeau la fotbal”, a declarat Valeriu Iftime, conform fanatik.ro.

FC Botoșani, în ”hora” retrogradării
Moldovenii nu traversează cea mai bună formă sportivă a lor, dar sunt obligați să-și revină rapid, deoarece se complică situația din Liga 1.

FC Botoșani se află pe locul 12, cu 20 de puncte, la trei puncte distanță de primul loc retrogradabil, ocupat în acest moment de UTA Arad, noteaza digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *