„Valeriu Iftime- lovitura fatală! Flavius Stoican- garantul retrogradării!”, reacţia critică a unui fost consilier local

Fostul consilier local din municipiul Botoşani Marius Oroşanu a avut o reacţie extrem de critică după anunţul lui Valeriu Iftime privind contractarea lui Flavius Stoican pentru a prelua funcţia de antrenor la FC Botoşani.

„Valeriu Iftime- lovitura fatală! Flavius Stoican- garantul retrogradării!„, a scris Oroşanu pe Facebook, care a continuat prin a trece în revistă contra-performanţele din ultimul an ale noului tehnician adus vineri la Botoşani.

Argumentele lui Oroşanu

În cei 13 ani de când este antrenor, Flavius Stoican, noul antrenor al FC Botoșani, a antrenat nu mai puțin de 18 echipe!!!! Recordul de durată la o echipă: 2 ani la Poli Iași (a plecat după ce s-a salvat în ultima etapă de la retrogradare). Deoarece veți spune că nu prea contează ce a făcut mai demult, să vedem ce a făcut în ultimul an!?!

În octombrie 2021, Stoican a revenit la echipa FC Universitatea Craiova, la care a cunoscut consacrarea ca jucător, semnând un contract până la finalul sezonului cu gruparea din Bănie. După doar o lună, în care a condus patru meciuri pe banca Universității (o victorie, două egaluri și o înfrângere), Stoican a fost demis. Ghinion!

În decembrie 2021, Stoican a preluat din nou pe Dinamo București, începând al treilea mandat la conducerea echipei din Capitală. A plecat de la Dinamo după doar opt meciuri în Liga 1 în care echipa a înregistrat o victorie, două remize și cinci înfrângeri. Rețineți: 5 puncte în 8 etape!!! Ghinion? Hmmm! Parcă deja este lipsă de valoare!

La 24 august 2022, Stoican a semnat un contract pentru un sezon cu CS Mioveni cu obiectivul de menținere în SuperLigă. După înfrângerea cu Hermanstadt Sibiu din campionat (0-2), Flavius Stoican a fost demis din funcția de antrenor al CS Mioveni la 1 noiembrie, lăsând echipa pe ultimul loc în clasamentul Superligii, cu 8 puncte după 16 etape!Când aduci antrenorul care a condus echipa ce a ajuns pe ultimul loc, la distanta mare de restul, este evident că ți-ai propus să îngropi această echipă! Mulțumim pentru cadou, nea Valeriu!

În vârstă de 46 de ani, Flavius Stoican le-a mai pregătit în cariera sa de antrenor pe Dinamo II, Chindia Târgoviște, Dinamo București, FC Voluntari, Zimbru Chișinău, Pandurii Târgu-Jiu, Poli Iași, Petrolul Ploiești, Viitorul Pandurii Târgu-Jiu și FCU Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *