Sălile de jocuri de noroc, agențiile loto și casele de pariuri sportive, verificate de polițiștii botoșăneni

Polițiștii botoșăneni au organizat, în luna noiembrie, mai multe acțiuni pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale privind securitatea obiectivelor, la sălile de jocuri de noroc, agențiile loto și casele de pariuri sportive, din județul Botoșani, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

În cadrul acțiunilor au fost verificate 68 de obiective, fiind vizat modul în care acestea respectă cerințele de securitate prevăzute de legislație, precum și respectarea timpilor de reacție a echipajelor de intervenție, în situație în care s-ar impune prezența acestora.

La obiectivele la care au fost constatate nereguli, au fost trasate sarcini pentru remedierea acestora, urmând ca polițiștii să monitorizeze realizarea acestora în termenul stabilit. În caz contrar se vor lua măsuri de sancționare.

Totodată, polițiștii au aplicat 4 sancțiuni în valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor minimale de securitate pe zone funcționale si categorii de unități, conform H.G. 301/2012, transmite IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *