Încă o tragedie în postul Crăciunului! Un angajat de la Spitalul Județean Botoșani a fost găsit mort

Încă o tragedie s-a produs la Botoșani, în postul Crăciunului. Un angajat de la Spitalul Județean de Urgență Botoșani a fost găsit mort joi dimineață. Acesta a fost găsit fără suflare în locuință de soția sa. Văzând că nu se trezește să meargă la serviciu, femeia a mers la el și atunci a observat că nu mai respiră.

A sunat, speriată, la 112 și a cerut ajutor medical. Cadrele medicale au ajuns la fața locului, dar din păcate pentru el nu s-a mai putut face nimic.

Petru F. avea 64 de ani și lucra ca inginer la serviciul administrativ. O perioadă, înainte de comasarea spitalelor, a fost inginer la Obstetrică și Ginecologie, apoi a ajuns să lucreze la „Mavromati”. Mai avea un an și ieșea la pensie. Acesta a lăsat în urmă o soție și un băiat îndurerați.

O angajată de la „Mavromati” și-a pus capăt zilelor

Tragedia vine la o săptămână după ce o altă angajață a spitalului a fost găsită moartă în locuință. Aceasta și-a pus capăt zilelor. Femeia a fost găsită decedată, într-o locuință, din municipiul Botoșani, ce aparține familiei. Ea lucra ca asistent medical la laboratorul de analize de la maternitate, fiind apreciată în rândul colegilor. Doina Liliana Vodă a dispărut la data de 27 noiembrie 2022.  Femeia avea de 51 de ani, din municipiul Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com