FOTO Tragedie rutieră la Botoșani. Un bărbat a murit strivit de o mașină

O tragedie rutieră a avut loc, joi seară, pe raza localității Păltiniș. Un bărbat a murit, după ce a fost strivit de o mașină. Victima este un bărbat în vârstă de 64 de ani, care se afla într-o avansată stare de ebrietate. Potrivit localnicilor, Dorel Saucă ar fi mers cu munca la o fermă din sat, iar la finalul zilei a luat banii și a mers la bar.

După ce a băut bine, botoșăneanul pleca spre casă, însă s-a dezechilibrat și a căzut pe asfaltul drumului național care străbate localitatea Păltiniș. Pe fondul ceții dense și a întunericului, el nu a putut fi observat de șoferul unei autoutilitare care trecea prin zonă. Mașina l-a călcat pe bărbat, provocând decesul la scurt timp al acestuia.

La fața locului a ajuns un echipaj de ambulanță de la Darabani, însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru salvarea victimei.

Șoferul, un bărbat de 52 de ani, din zonă, a fost testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ.

Polițiștii din Darabani au deschis în acest caz o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ce se întâmplă după ce omori cu mașina doi oameni

Un tânăr acum în vârstă de 34 de ani, care în urmă cu șapte ani a produs un grav accident rutier soldat cu moartea a doi soți, a fost condamnat, joi, la trei ani de închisoare cu suspendare. Sentința a fost dispusă de Judecătoria Botoșani, însă nu este definitivă, ea putând fi contestată la Curtea de Apel Suceava.

Flavian Zacrețchi circula, în iunie 2015, cun un Audi A6 pe drumul județean care face legătura dintre localitățile Orășeni Deal și Cristești, iar când a ajuns la intersecția cu drumul județean Botoșani- Vorona nu a acordat prioritate unui autoturism Dacia Logan care circula regulamentar intrând violent în acesta. În urma accidentului, doi soți, de 27 şi 24 de ani, din Vorona, au murit.

Ştefan şi Mirela Huţanu, din comuna Vorona, au mers în ziua respectivă la cumpărături în Botoşani urmând să participe a doua zi la starea civilă a fratelui lui Ştefan. Din păcate, tinerii nu au mai ajuns acasă, murind în accidentul din intersecția de la Orășeni Deal.

Cei doi tineri aveau acasă doi copii, unul de doi, iar celălalt de trei ani.

Ştefan Huțanu a murit la câteva minute după impact, cadrele medicale găsindu-l în stop cardio respirator. Mirela a supravieţuit mai mult, însă doar până la spital, decesul fiind declarat la 30 de minute după ce a ajuns în Unitatea de Primiri Urgenţe.

FOTO Decizie uluitoare a instanței! Bărbatul care a ucis doi soți în accidentul de la Orășeni a scăpat de pușcărie. Doi copii au rămas orfani

Klaus Iohannis a promulgat legea! E obligatoriu pentru toți proprietarii de mașini

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *