Anunț Nova Apaserv: Operatorul regional restricționează furnizarea apei, astăzi, către utilizatorii municipiului Botoșani

robinet, stiri, apa, botosani, dorohoiReprezentanții societății Nova Apaserv Botoșani anunță că avaria localizată în zona Leorda a fost remediată, însă nu și cea de la Cervicești, motiv pentru care se restricționează furnizarea apei, astăzi, în municipiul Botoșani.

Echipele de intervenție ale S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani la momentul actual efectuează lucrările de reparație și remediere a avariei din zona Cervicești, dar din cauza stării tehnice precare a conductei și complexității lucrărilor, operatorul regional restricționează furnizarea apei, începând cu ora 16:00 în data de 08.12.2022, către utilizatorii municipiului Botoșani (afectate fiind nivelele superioare din imobilele de locuințe).

De asemenea, vă informăm că S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani a oprit furnizarea apei către comunele Răchiți, Curtești, Stăuceni, Unțeni.

Ne cerem scuze, mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea acestora, astfel încât disconfortul creat să fie cât mai redus”, precizează printr-un comunicat Nova Apaserv

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *