Doi bărbați din Botoșani au fost trimiși în judecată după ce au furat unei femei un portofel cu 4.600 de lei, în Piața Mare

foto arhiva

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt, comisă de doi bărbați de 41 și 51 de ani, din municipiuol Botoșani, la data de 25 octombrie 2022, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Din cercetări, a reieșit faptul că cei doi, în timp ce se aflau în Piața Centrală, din municipiul Botoșani, profitând de neatenția victimei, o femeie, de 42 de ani, din comuna Copălău, i-ar fi sustras acesteia din geantă, un portofel în care avea documente și bani.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională, respectiv, aproximativ 4.600 de lei, a fost recuperat în totalitate, fiind restituit persoanei vătămate.

Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, ulterior, față de aceștia fiind luată măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, iar la sfârșitul lunii noiembrie a.c., dosarul a fost înaintat către unitatea de parchet competentă cu propunere de trimitere în judecată, precizează IPJ Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *