Atenţie! Municipiul Botoşani ar putea rămâne, de astăzi, fără apă

 Municipiul Botoşani ar putea rămâne, de joi, fără apă, în condiţiile unor avarii la magistrala de apă, pe raza localităţii Leorda şi a localităţii Cerviceşti. Societatea comercială Nova Apaserv S.A. Botoşani anunţă că echipele de intervenție ale societății încep lucrările de remediere a avariilor localizate în zona Leorda și Cervicești, de pe conducta din OL Ø 1200 mm, aflată sub presiune.

În funcție de starea tehnică a conductei și complexitatea lucrărilor este posibil că începând cu ora 22:00 din data de 8 decembrie 2022, operatorul regional să recurgă la restricționarea furnizării apei către utilizatorii municipiului Botoșani, respectiv comunele Răchiți, Curtești, Stăuceni, Unțeni.

„Pentru evitarea disconfortului cauzat de lipsa apei, rugăm consumatorii să-şi constituie rezervele necesare. Ne cerem scuze față de utilizatorii afectați, mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea acestora, astfel încât disconfortul creat să fie cât mai redus”, este anunțul societății.

One thought on “Atenţie! Municipiul Botoşani ar putea rămâne, de astăzi, fără apă

  1. În Cișmea nu este apa de joi, este duminica dimineața și noi tot nu avem apa, rușine autorităților pentru asemenea situații!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *