FOTO Tânăra din Botoșani care a descoperit succesul în designul interior, în Suedia. Toți au rămas impresionați când i-au văzut casa

O tânără, în vârstă de 32 de ani, din Botoșani, este unul dintre cei mai apreciați designeri de interior din Suedia. Adriana Zgircea s-a născut și a copilărit la Botoșani. La vârsta de 20 de ani s-a îndrăgostit și a decis să plece în Suedia alături de cel care urma să îi devină soț, un tânăr tot din Botoșani, dar care se stabilise de mai mulți ani în străinătate. A făcut studii în domeniul în care lucrează în Suedia pentru că fără ele nu ar fi putut evolua în zona respectivă, dar Adriana consideră că dacă ai „ochi pentru așa ceva, o hârtie nu te face expert”.  Se inspiră în tot ce face din natură. Cele mai bune idei îi vin atunci când petrece timpul în pădurea din spatele casei în care locuiește. Nu a fost ușor pentru ea într-o țară străină, dar este convinsă că dacă ar fi ales să rămână în România nu ar fi ajuns la o asemenea performanță din cauza „sistemului corupt, a angajărilor care nu se fac după performanțe”.

Din păcate nu am avut camera mea când eram mică. Nici măcar când am crescut nu am avut acest privilegiu, de aceea nu am putut să fac ce îmi place, în schimb pictam foarte mult! Și fac acest lucru în continuare cu mare drag. Casa mea este locul unde mă relaxez. Pur si simplu am adus natura în casa mea prin culori stridente și diferite texturi. Casa trebuie să fie ca un templu pentru mine altfel nu mă simt bine. Simt nevoia de armonie ( pentru unii poate fi prea mult, dar pentru mine este suficient)”, declara într-un interviu pentru BotoșaniNews.ro, Adriana.

A învățat limba și a evoluat în Suedia, treptat. A lucrat mult în interioarele locuințelor și a devenit foarte cunoscută prin ceea ce face. L-a avut mereu ca sprijin pe soțul său, alături de care are două minunății de copii, unul de șapte ani și unul de trei ani și cinci luni. El lucrează în construcții, dar și ca electrician. Știe exact  ce poate Adriana și niciodată nu s-a îndoit de ea atunci când a acceptat vreun proiect. Adriana este și antrenor personal în Stockholm.

Îmi place să combin cele 2 joburi deoarece sunt o persoană creativă, dar țin și la sănătate. De mică am fost un copil interesat de culori și texturi, iar sportul a devenit un hobby pe la 25 de ani.  În Suedia am început să pictez pereți manual încă din primii ani și nu a durat mult până am decis să studiez în acestă zona pentru a „livra” pachetul complet. Am început cu camere pentru copii de la picturi până la amenajări, iar mai târziu am decis să fac totul, inclusiv băi și bucătării”, ne-a spus tânăra.

Din păcate, pentru a-și îndeplini visul, Adriana este nevoită să stea departe de părinții săi, care au rămas la Botoșani. Sunt mândri de femeia care a devenit, dar și-ar dori să o aibă mai mult aproape. De altfel, pasiunea aceasta a Adrianei a fost preluată oarecum de la tatăl ei, care este inginer.

„Tata a „mâncat” matematica și desenează extraordinar. Când eram mică și vedeam cum face schițe eram fascinată”, spune Adriana.

Locuința inedită a tinerei din Botoșani, în care a investit peste 50.000 de euro pentru a o decora așa cum și-a dorit, a fost prezentată în cadrul unei emisiuni realizată pentru un post de televiziune din Suedia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *