Finalizarea proiectului cu titlul „Dotarea Școlii Gimnaziale „Ioan Murariu” Cristinești cu echipamente de protecție si dispozitive medicale pentru prevenirea și combaterea crizei sanitare COVID-19″

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Finalizarea proiectului cu titlul Dotarea Școlii Gimnaziale „Ioan Murariu” Cristinești cu echipamente de protecție si dispozitive medicale pentru prevenirea și combaterea crizei sanitare COVID-19, cod SMIS: 147167

 

Școala Gimnazială Ioan Murariu” Cristinești, cu sediul în localitatea Cristinești, strada Primăriei nr. 63, comuna Cristinești, cod poștal 717105, județul Botoșani, CIF: 26016850, telefon: 0231619155, web: https://scoalacristinesti.ro/, email: [email protected], a finalizat implementarea proiectului Dotarea Școlii Gimnaziale „Ioan Murariu” Cristinești cu echipamente de protecție si dispozitive medicale pentru prevenirea și combaterea crizei sanitare COVID-19, cod SMIS:147167, finanțat prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020, Axa Prioritara 10 – Protejarea sănătății populației in contextul crizei sanitare cauzate de COVID-19, creșterea eficientei energetice si utilizarea surselor regenerabile de energie, Obiectivul Specific 10.1 Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criza in contextul pandemiei de COVID-19 si al consecințelor sale sociale, în baza contractului de finanțare nr. 944/07.02.2022.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management.

 Valoarea totală a proiectului a fost de 439.280,00 lei, din care:

-valoarea totală eligibilă a proiectului: 439.280,00 lei;

-valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR REACT – EU: 439.280,00 lei;

-valoarea cofinanțării eligibile a beneficiarului: 0,00 lei;

-valoarea neeligibilă inclusiv TVA: 0,00 lei.

 Obiectivul general al proiectului a fost dotarea Școlii Gimnaziale „Ioan Murariu” Cristinești cu echipamente și consumabile destinate asigurării condițiilor igienico-sanitare necesare pentru prevenirea, depistarea din timp și diminuarea răspândirii potențiale a infecției SARS-CoV-2.

 Obiectivele specifice ale proiectului:

– Desfășurarea în condiții de siguranță a anului școlar în curs pentru un număr de 641 elevi si angajați din cadrul Scolii Gimnaziale „Ioan Murariu” Cristinești;

– Informare si promovare a proiectului, conform regulilor de informare si publicitate;

 Proiectul s-a finalizat cu următoarele rezultate:

– 10 structuri ale Școlii Gimnaziale „Ioan Murariu” Cristinești au fost dotate cu echipamente de protecție medicală, dispozitive medicale destinate asigurării condițiilor igienico-sanitare minime necesare pentru prevenirea, depistarea din timp și diminuarea răspândirii potențiale a infecției SARS-CoV-2.

– 641 elevi și angajați din cadrul Școlii Gimnaziale „Ioan Murariu” Cristinești au beneficiat de măsuri de prevenire și combatere a pandemiei COVID 19.

 Detalii suplimentare se pot obține de la Școala Gimnazială „Ioan Murariu” Cristinești, cu sediul în localitatea Cristinești, strada Primăriei nr. 63, comuna Cristinești, cod poștal 717105, județul Botoșani, persoane de contact: Aostacioae Roxana – Mihaela, manager proiect / Rusu Florin, responsabil achiziții, telefon: 0231619155, e-mail: [email protected], website: https://scoalacristinesti.ro/.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *