Gigi Becali vrea încă un jucător de la FC Botoșani la FCSB

FOTO: gsp.ro

Gigi Becali a avut o campanie de achiziții spectaculoasă în vară și o continuă și în perioada de iarnă, stabilind deja primul transfer la FCSB.

Mulțumit de victoria categorică obținută de FCSB în partida cu CS Mioveni, scor 5-1, în etapa a 19-a din SuperLiga, Gigi Becali a anunțat că primul transfer din această iernă este fundașul central Kevin Boli, aflat sub contract cu FC Botoșani.

”Da, m-am înțeles cu Iftime, probabil că Boli va veni la noi. În fotbal, depinzi de o zi sau de o altă zi. Când câștigi, spui că-l iei, apoi, când pierzi, spui că nu-l mai iei. Dar m-am înțeles cu Iftime. Eu îl vreau pe băiat”, a declarat Becali, pentru gsp.ro.

Patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, a confirmat faptul că a discutat pe această temă cu omologul său de la FCSB: ”Da, vrem să-l dăm la FCSB. Am vorbit cu domnul Becali despre chestiunea aceasta”.

Boli a jucat 12 meciuri pentru moldoveni în acest sezon, 11 în campionat și unul în Cupa României, s-a integrat foarte bine, dar Iftime ar vrea să-l vândă din cauza salariului de 7.000 de euro, mult peste media echipei situată undeva la 4.000 de euro.

Kevin Boli, în vârstă de 31 de ani, a ajuns în această vară la FC Botoșani. Francezul are în palmares trei titluri de campion cu CFR Cluj și unul cu FC Viitorul.

La doar o lună după ce jucătorul a semnat la FC Botoșani, Becali a dezvăluit că el i-a recomandat să meargă la formația patronată de Valeriu Iftime și în cazul în care va da randament va fi adus liber de contract la vicecampioana României, noteaza Fanatik

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *