Un consilier local din Botoșani a trecut la cele veșnice. Mesaj de condoleanțe transmis de organizația PSD

Ne este greu să găsim cuvintele potrivite pentru a ne exprima regretul în aceste momente pricinuite de trecerea în neființă a colegului nostru, Stelian Carabulea, consilier local în comuna Mileanca.

Născut pe 09.07.1953 în comuna Mileanca, a fost un om devotat satului românesc, energic și echilibrat, care a susținut și a participat activ la toate activitățile culturale și sportive organizate în comuna pe care a iubit-o la fel de mult cum și-a iubit familia.

Absolvent al Școlii postliceale de maiștri, a lucrat ca maistru-instructor la Școala Gimnazială Mileanca, până la pensionare. A fost consilier local în perioada 1992-2022 și a deținut funcția de președinte al Comisiei de învățământ, sănătate, cultura, sport, calitate din care a contribuit la îmbunătățirea vieții consătenilor săi și a rămas fidel principiilor social-democrate, fiind unul dintre cei mai activi membri ai Partidului Social Democrat, încă de la înființarea acestuia.

Mâine, 07.12.2022, va fi condus pe ultimul drum și ne rugăm ca îngerii să-i călăuzească viața de apoi. Transmitem sincere condoleanțe și cele mai curate gânduri de alinare întregii familii!
Colegii din Organizația Județeană PSD Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *