Lansare de carte în scop caritabil, joi, la Botoşani. Banii ajung la copii din familii nevoiaşe

Clubul Rotary Botoșani organizează joi 8 decembrie orele 17 la Galeriile „Ștefan Luchian” din municipiu un eveniment cultural caritabil sub titulatura „De Crăciun, fii mai bun!”,  prin lansarea volumului de versuri „De dor și de umor”, autor Dumitru Monacu – președintele clubului.

Fondurile rezultate în urma vânzării cărții vor fi folosite de către organizația rotariană de tineret Interact pentru procurarea de cadouri ce vor fi oferite copiilor provenind din familii nevoiașe, în cadrul acțiunii aflate la ediția a patra, „Shoebox – Christmas for everyone”. Cartea ce va fi prezentată este una atipică, în sensul că are două începuturi, („De dor” și „De umor”) și se sfârșește la mijloc, după o idee năstrușnică a autorului.

Prezentarea volumului va fi  asigurată de către reputata poetă și eseistă Lucia Olaru Nenati, moderator fiind jurnalistul și scriitorul Traian Apetrei. Pe lângă recitarea de poezii programul va mai cuprinde și un microrecital muzical la chitară susținut de eleva Sânziana Sofian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com