Acțiune a polițiștilor în orașul Săveni. Zeci de mașini trase pe dreapta

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni, împreună cu cei din cadrul secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au organizat, pe 3 decembrie, o acțiune pentru prevenirea infracționalității stradale și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 52 de persoane și controlate 34 de autovehicule, iar în urma neregulilor contatate au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 3.000 de lei, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

De exemplu, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni au oprit, pe o stradă din orașul Săveni, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 35 de ani, din județul Suceava, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deținea documente legale de transport pentru cantitatea de 2,5 metri cubi de material lemnos pe care o transporta, motiv pentru care aceasta a fost supusă confiscării, menționează IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *