Și-a lăsat soțul pentru un alt bărbat, apoi s-a întors la el. Povestea botoșănencei care s-a aruncat de la etajul III al unui bloc

O femeie din județul Botoșani și-a lăsat soțul pentru un alt bărbat, apoi s-a întors la el pentru a discuta. Comunicarea le-a făcut mai mult rău decât bine pentru că s-au luat la ceartă, iar femeia s-a aruncat de la etajul III al unui bloc.  Nenorocirea a avut loc sâmbătă, în municipiul Fălticeni. Soțul femeii, Virgil, a sunat la 112 și a anunțat că soția sa a încercat să se sinucidă.

Cei doi trăiau împreună din 2017, iar în august anul trecut s-au căsătorit. Virgil lucrează ca marinar fiind angajat la o companie din străinătate, iar în data de 30 noiembrie 2022 s-a întors în țară din Germania. Acesta are o fetiță de cinci ani, dintr-o altă relație, care locuia cu el și cu actuala sa soție, Adina, originară din Dorohoi.

Din data de 11 noiembrie 2022, în timp ce bărbatul se afla în străinătate, Adina l-a anunțat că l-a părăsit și că a plecat la un alt bărbat. Cei doi au discutat însă la telefon, iar femeia s-a întors la locuința în care trăiau amândoi. În urma unor discuții contradictorii, pe fondul geloziei, în dimineața zilei de sâmbătă, 3 noiembrie, botoșăneanca s-a aruncat de la etajul trei al blocului unde locuiește.

La fata locului s-a deplasat un echipaj de la ambulanță care i-a acordat primul ajutor după care a transportat-o la Spitalul Fălticeni unde a fost diagnosticată cu „politraumatism prin cădere de la înălțime, tentativă suicid, observație fractură bazin” fiind transportată la Spitalul Județean Suceava pentru investigații suplimentare.
Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *