Tristețe fără margini! A murit soția omului de afaceri Cornel Șfaițer

Doliu într-o cunoscută și apreciată familie de oameni de afaceri din județul Botoșani. Soția omului de afaceri Cornel Șfaițer a fost găsită moartă duminică dimineață. Daniela Șfaițer avea 56 de ani și a fost găsită fără suflare în locuința sa. La fața locului au fost chemate cadrele medicale, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea sa.

Daniela Șfaițer era una dintre cele mai puternice femei de afaceri din județul Botoșani. Ea deținea, printre altele, complexul comercial Crescendo din localitatea Vorona.

„Este puțin spus trist. E o lovitură de trăsnet și este extrem de regretabil, este dureros pentru familie și trist și dureros pentru toată comunitatea. Dumnezeu să o ierte, dar văr rog să mă credeți că eu încă nu pot să cred și sper să nu fie adevărat. Este mult prea mult pentru ei, este mult prea mult pentru familie și este mult prea mult și pentru noi, pentru comunitate. Este o surpriză total neplăcută pentru noi. Era o femeie care avea un rol important și prin personalitatea ei, prin firea ei, prin personalitatea ei umplea un spațiu important pentru comunitate”, a spus primarul comunei Vorona, Aurel Ștefan.

Decesul Danielei Șfaițer vine la scurt timp după ce Cornel Șfaițer l-a pierdut pe cumnatul său, Tiberiu Furdui, pe asociatul și prietenul său Nicu Catană, dar și pe directorul de producție al Prodalcom, Dan Vacariu.

Dumnezeu să o odihnească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com