Cât de nedreaptă e soarta! Botoșăneanul mort în Belgia avea planuri de căsătorie. Mesaj sfâșietor transmis de iubita sa. „Eram atât de fericiți”

Botoșăneanul de 22 de ani, care a murit în Belgia, avea planuri de căsătorie. Alexandru voia să o ceară în căsătorie pe iubita lui, Ana Maria. Din păcate, soarta i-a despărțit înainte de vreme. Cei doi urmau să se revadă de Crăciun, să petreacă sărbătorile împreună, dar un accident de muncă cumplit i-a despărțit pentru totdeauna. Tânăra a transmis un mesaj sfâșietor după moartea iubitului său.

„Drum lin către îngeri, Iubirea mea! Vei rămâne veșnic in inima mea! Destinul ne-a făcut sa ne despărțim mult prea devreme, nu trebuia sa fie așa! Nu-mi vine sa cred ca ai plecat, de ce tu.. Mereu vei rămâne in gândurile mele in inima mea si in suflet! In urma ta ai lăsat o durere mult prea mare! Nu te voi uita! Eram atât de fericiti!”, este mesajul sfâșietor al tinerei.

Alexandru a murit la locul de muncă

Alexandru Adochiței, din comuna Roma, lucra în construcții, într-un oraș din Belgia. El a murit chiar pe șantierul pe care lucra. A căzut de pe o schelă, de la aproximativ 15 metri înălțime, vineri dimineață.

La fața locului au ajuns cadrele medicale și au încercat să îl salveze, dar toate eforturile lor au fost zadarnice. Din păcate, acum, când familia îl aștepta acasă să sărbătorească Crăciunul, rudele pregătesc cele necesare pentru înmormântare.

„O să ne fie dor de tine! Drum lin spre cer”, i-au transmis prietenii.

Localnicii îl cunosc ca fiind „un copil cuminte, respectuos, nu s-a auzit niciodată nimic de rău despre el”.

Recent, un alt botoșănean, șofer de camion, a murit într-o localitate din Germania. Aștepta să îi fie încărcat camionul ca să poată pleca în cursă, dar i s-a făcut rău, iar în urma unui infarct a decedat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *