FOTO Accident la Botoșani. Un bărbat a fost rănit, după coliziunea dintre un autoturism și un camion

Un bărbat a fost rănit, sâmbătă, după coliziunea dintre un autoturism și un camion care a avut loc pe un drum național din Botoșani. Potrivit pompierilor, un bărbat, în vârstă de 84 de ani, a fost rănit după ce autoturismul pe care îl conducea, un Peugeot, a intrat în coliziune cu camionul încărcat cu cereale, care ulterior s-a răsturnat în afara părții carosabile. Evenimentul s-a produs pe raza localității Santa Mare.

Chemați în ajutor, pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Ștefănești s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, dar și o ambulanță SMURD. Aceștia au constatat că bătrânul era ieșit din autoturism, rănit, dar conștient. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au acționat și pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, dar și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

Acuzații grave la adresa unei firme de servicii funerare din Botoșani. „L-au adus exact ca pe un sac de gunoi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *