Un om de afaceri și-a obligat fiica de 12 ani să întrețină relații sexuale orale cu el într-un hotel din Botoșani. Ce pedeapsă a primit

Un om de afaceri, care și-a obligat fiica vitregă de 12 ani să întrețină relații sexuale orale cu el într-un hotel din municipiul Botoșani, a fost condamnat la pușcărie. Individul a fost condamnat pentru că și-a violat ambele fiice. Curtea de Apel Iași a pus punct unui dosar ce descrie unele dintre cele mai groaznice fapte de incest şi viol petrecute în zona Moldovei. Romulus Lică Tăruță, un cunoscut om de afaceri din Bacău, președinte al unui club de fotbal, a fost condamnat la 19 ani de închisoare.

Și-a batjocorit fiica vitregă într-un hotel din Botoșani

Faptele de care este acuzat Romulus Lică Tărcuță s-ar fi petrecut în perioada 2014 – 2015. Procurorii l-au trimis în judecată pe 20 februarie 2018 pentru 3 infracţiuni de viol, potrivit dezvăluirea.ro. Conform anchetatorilor, în perioada septembrie – decembrie 2015, Romulus Lică Tărcuță ar fi întreținut 10 acte sexuale orale cu fiica sa de 12 ani.

De asemenea, în vara anului 2014, spun anchetatorii, în timp ce se afla într-o cameră din Hotelul „Rapsodia”, din Botoşani, acesta ar fi forţat-o pe fiica concubinei sale, în vârstă de 12 ani, să întreţină un act sexual oral.

Potrivit anchetatorilor, în cursul anului 2014, într-un apartament din municipiul Bacău, profitând de influenţa pe care o avea asupra victimei şi de vârsta fragedă a acesteia, a determinat-o pe persoana vătămată, fiica sa în vârstă de 4 ani la acea dată, să întrețină cu el cu act sexual oral”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *