Românii primesc la ușă colete suspecte de la curieri. Noua metodă folosită de hoți pentru a vă fura banii. Mare atenție!

Primele victime au început să-și spună poveștile. Au depus plângeri la Poliție, dar în zadar. Escrocii se adaptează mereu. O nouă țeapă face ravagii pe bandă rulantă în România.

Din ce în ce mai mulți români pică în plasa infractorilor, printr-o metodă care-i lasă rapid fără bani. Primele victime au început deja să-și spună poveștile. Poliția a deschis deja dosare penale in rem și încearcă să afle cine sunt făptuitorii.

Metoda „coletul” a ajuns și în România. Din ce în ce mai mulți cetățeni susțin că au primit acasă colete pe care nu le-au comandat, însă pe cre le-au plătit, pentru că au crezut că au fost comandate de alți membri ai familiei. În cele din urmă, ei au descoperit că este vorba despre o înșelătorie.

„Am crezut că l-a comandat băiatul nostru, care nu era cu noi, așa că l-am acceptat. Am plătit 69,90 de lei. După ce am vorbit cu el și am aflat că nu a comandat nimic”, s-a plâns una dintre victimele înșelătoriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *